URBAN FOOD HOUSE

URBAN FOOD HOUSE Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1323 beoordelingen
25 okt 2020 om 20:49 Zeer slechte bezorging. Op 5 min na gewoon 2 uur zitten wachten. Heb gebeld, de chauffeur zou vertrokken zijn. heeft nog 20 min geduurt. Zat er geen patat bij.. Mijn patat moet nu nog komen. wacht ik al weer een uur op. Was de 1ste en laaste keer daar
25 okt 2020 om 20:20 Heerlijke burger.
25 okt 2020 om 10:23 Eten wel goed,alleen echt duur,bezorging duurde veelste lang,was wel zaterdagAvond,1,5uur gewacht!
19 okt 2020 om 8:43 Lekker eten, gewoon op tijd bezorgd. Grote porties. Ik kreeg zelfs extra kip.
18 okt 2020 om 21:03 Eten was niet wat ik had besteld was hier van op de hoogte, maar t eten was vies en koud... en die knoflooksaus is gewoon die van Calvé zo smerig had t eten veel beter verwacht voor 9 zoveel aan kapsalon
16 okt 2020 om 20:37 Niks lekkerders dan thuis komen na een dag hard werken, omkomen van de honger Een kapsalon bestellen. En dan zo’n top service terug krijgen werkelijk waar hoe krijg je het voor elkaar 2 kanker uur geen saus en raad eens niet te kanker vreten
16 okt 2020 om 20:02 Lekker eten, we misten alleen patat, dat was jammer!
15 okt 2020 om 20:24 Meer dan 1,5 uur moeten wachten op ons eten terwijl de wachttijd +-40 min zou zijn.. Milkshake was ook al helemaal gesmolten. Eten was voorderest goed maar jammer van de lange wachttijd.
10 okt 2020 om 21:17 Goede burgers. Bezorging was wel laat, gelukkig niet zo erg als andere reviews. Bestelling was ook gewoon compleet.
9 okt 2020 om 23:34 Eten was lekker maar niet de hele bestelling geleverd, vervolgens zou dit later worden bezorgd, niet gebeurd, opnieuw moeten bellen, maaltijd was 2,5 u na geplande tijd compleet, geen extra of wat dan ook, super slordig
9 okt 2020 om 20:58 Meer dan 2,5 uur op ons eten moeten wachten, zo ontzettend jammer want het eten is altijd super lekker!
9 okt 2020 om 20:39 WEES GEWAARSCHUWD: deze tent pleegt diefstal door stelselmatig bestellingen nooit compleet af te leveren en de ontbrekende producten niet na te leveren. Daarnaast is het personeel ook zeer onbeschoft. Thuisbezorgd zal ook op de hoogte worden gesteld.